Vijesti, itd.

Stvari koje bi rado podijelili sa svijetom...

image
Clutch Champion - 17. Studeni 2023.

Clutch nagradio Gaurus za 2023.

Gaurus s ponosom objavljuje da je dobio priznanje "2023 Clutch Champion" od strane portala Clutch, vodećeg portala za B2B pružatelje usluga razvoja softvera. "Clutch Champions" je najnovija Clutch nagrada koja se dodjeljuje top 10% Clutch globalnih pobjednika, pružatelja poslovnih usluga na globalnoj razini za njihovu ekspertizu i izuzetnu sposobnost isporuke usluga u usporedbi s ostalim tvrtkama iz istog sektora.

Gaurus je ove godine postao jedan od dobitnika "2023 Fall Clutch Champion" nagrade i to zbog dobivanja novih, provjerenih mišljenja korisnika unutar zadnjih 6 mjeseci. Ovom nagradom Gaurus dobiva priznanje kao vrhunski ocijenjena software development tvrtkana osnovu zadovoljstva klijenata i njihove visoke ocjene.

"Clutch Champion" nagrada je najnovija nagrada koju Clutch dodjeljuje tvrtkama" rekao je Sonny Ganguly, Clutch CEO. " Ovogodišnji dobitnici predstavljaju najbolje od najboljeg na našoj platformi i zadovoljstvo mi je preporučiti ih zbog njihovih postignuća i posvećenosti da dosljedno nadmašuju očekivanja svojih klijenata. Tvrtke s ove liste visoko postavljaju letvicu za sve ostale. Njihova posvećenost je ne samo obogatila našu platformu, nego i inspirirala sve ostale na težnju sličnoj razini kvalitete. Zahvalni smo im na partnerstvu i veselimo se njihovim budućim uspjesima"

Pogledajte naše nedavne projekte i mišljenja klijenata na našem Clutch profilu: Clutch

O CLUTCH-u

Clutch vodi do boljih poslovnih odluka kao vodeća globalna platforma za B2B pružatelje usluga. Više od milijun vodećih tvrtki svaki mjesec koristi Clutch kao početnu točku za dobivanje detaljnih mišljenja klijenata i otkrivanje tvrtki od povjerenja koje mogu zadovoljiti njihove poslovne potrebe. Clutch je već 6 posljednjih godina dio Inc. 5000 liste najbrže rastućih tvrtki, a također je i jedna 50 najbrže rastućih tvrtki u DC Metro regiji prema Washington Business Journal izdanju iz 2023. godine.

Ranije objave:
image
image

hidden

Privacy policy

© 2023 MakroBit.