Vijesti, itd.

Stvari koje bi rado podijelili sa svijetom...

image
F-IQ - 01. Rujan 2023.

F-IQ na Toni Milun konferenciji

Najpoznatiji hrvatski financijski bloger i profesor matematike Toni Milun organizira nekoliko konferencija o financijskoj pismenosti. Konferencije će se održati u 4 grada: Zagreb, Osijek, Split i Rijeka tijekom rujna 2023. Gaurus je ponosni sponzor konferencije čime se trudi aktivno sudjelovati u podizanju financijske pismenosti u društvu.

F-IQ – mobilna aplikacija za upravljanje osobnim financijama je naš najvažniji fin-tech proizvod. Ova besplatna aplikacija ima za cilj pomoći ljudima u boljem razumijevanju vlastite financijske situacije i omogućiti im bolje donošenje financijskih odluka. U širem smislu cilj F-IQ projekta je dati skup jednostavnih, ali moćnih financijskih alata kako pojedincima tako i tvrtkama koje žele popraviti svije financijsko stanje i automatizirati svoje poslovanje. Za vrijeme Tonijeve konferencije iskoristit ćemo priliku za predstavljanje naših proizvoda i ideja kao i za diskusiju o budućnosti financijskih usluga s drugim poduzetnicima.

Veselimo se sresti sve zainteresirane za razgovor o IT-u, sigurnosti, financijama i svim ostalim temama na konferencijama u Zagrebu i Rijeci. Nažalost nećemo biti prisutni na konferencijama u Osijeku i Splitu, ali obećajemo da ćemo to popraviti sljedeće godine jer nam je cilj u sljedećih 12 mjeseci još više podići razinu naših F-IQ rješenja. Ove godine predstavit ćemo što smo dosad postigli, a za sljedeću ćemo pripremiti još novih naprednih fin-tech usluga.

Više o F-IQ projektu: f-iq.app

Ranije objave:
image
Gaurus na EESTEC radionici 11. Svibanj 2023.
image
Nova verzija F-IQ aplikacije 2. Svibanj 2023.

hidden

Privacy policy

© 2023 MakroBit.