GAURUS BLOG

We build great software because someone has to maintain it

image
Gaurus, EESTEC - 11. Svibanj 2023.

Gaurus na EESTEC radionici

Sljedeći tjedan, počevši od 22. svibnja 2023. na Fakultetu Elektrotehnike i Računarstva održat će se Illuminative radionica u organizaciji udruge EESTEC. Gaurus će sudjelovati na radionici kao Zlatni sponzor, te će zajedno sa još nekoliko tvrtki održati edukacije na temu razvoja mobilnih aplikacija. Zainteresirani studenti moći će prisustvovati predavanju kojeg će održati naš Senior developer Ivan Posavčević. Tema predavanja je „REST servisi i event-system u Flutteru“. Usvojena znanja studenti će moći primijeniti u praksi tijekom workshop-a koji će se održati po završetku svih predavanja.

Illuminative radionica održava se od 22. do 29. svibnja na FER-u. Naše predavanje na rasporedu je u srijedu 24. svibnja u 16:00h. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. Bit će zabavno i vrlo korisno.

Jedno od temeljnih načela kojima se vodimo jest da Gaurus uvijek vodi računa o širem društvenom interesu i da ne djeluje isključivo sa ciljem stvaranja materijalne dobiti. U tom smislu kontinuirano ulažemo napor u društveno odgovorno poslovanje. Jedan od načina na koji ostvarujemo te ciljeve je i besplatna edukacija. Kad god imamo prilike sudjelujemo na konferencijama i radionicama putem kojih dijelimo znanja i iskustva koja smo stekli tijekom rada na našim projektima.

Na Illuminative radionici predstavit ćemo koncepte koje smo razvili za komunikaciju između mobilne aplikacije i back-end sustava. Studenti će na jednom konkretnom primjeru moći isprobati naše metode dizajniranja arhitekture mobilne aplikacije i to putem platforme Flutter. Rezultat će biti jednostavna, ali sasvim funkcionalna aplikacija koja će jasno demonstrirati najbolje prakse u rješavanju problema asinkrone komunikacije između mobilne aplikacije i udaljenog REST servisa.

Link na stranice konferencije: https://eestec.hr/

Vaš Gaurus team

Ranije objave:
image
Gaurus na EESTEC radionici 11. Svibanj 2023.
image
Nova verzija F-IQ aplikacije 2. Svibanj 2023.

hidden

Privacy policy

© 2023 MakroBit.